Bell Schedules » Bell Schedule

Bell Schedule

Bell Schedule Students will attend school from 8:10 am - 2:21 pm Monday - Friday. Lunch will be fifth period for all students. Our Expanded Day program begins at 2:22pm and ends at 5pm. All students are invited and encouraged to participate.
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:10 AM 8:20 AM 10 min
Period 1 8:22 AM 9:05 AM 43 min
Period 2 9:07 AM 9:50 AM 43 min
Period 3 9:52 AM 10:35 AM 43 min
Period 4 10:36 AM 11:19 AM 43 min
Period 5 11:21 AM 12:04 PM 43 min
Period 6 12:06 PM 12:49 PM 43 min
Period 7 12:52 PM 1:35 PM 43 min
Period 8 1:38 PM 2:21 PM 43 min
Expanded Day Programming 2:22 PM 5:00 PM 158 min